Rreth Kompanisë

Aktiviteti kryesor i kompanise "XHAKONTA" sh.a. eshte:

  • 1.Importi dhe Shitja e profileve, tubave, karbitit, llamarinave, elektrodave, rrjetave dhe griliatove, makinave, pjeseve të kembimit.
  • 2.Sherbime dhe Riparime makinerish qe kerkojne kushte te vecanta., ...
[ lexo më shumë ]

 

më shumë Vitrina

Llamarine Trapezoidale e Xinguar e Ngjyrosur
Tuba Celiku Kuadrat te dimensioneve te ndryshme
Artikuj Zbukurimi prej Celiku, Alumini dhe Gize
Elektrode Saldimi (per Gize)
Llamarine Çeliku me Vrima te dimensioneve te ndryshme
Rrjeta Importi te Xinguara per perdorime te ndryshme
Panele Sanduiç
Karbit Kalçiumi
Doppio "T" (IPE)
Grila te Xinguara per Rrethime te dimensioneve te ndryshme

më shumë

 

Kontaktet

Suzhou Jufeng Plastic Co., Ltd.
Emri i Kompanisë: Xhakonta sh.a. 
Adresa: Lagja 14 
Qyteti/Provinca: Shkozet/Durres 
Shteti/Rajoni: Shqiperi Local Time
Local Time: 04:11 Sun Jan 16
Tel/Faks: +355 52 264 092  
Cel: +355 68 20 36 284 / +355 67 20 36 284
Personi i Kontaktit: Z. Hamza Xhakoni 
Talk to me/Click here to send inquiry