Video e Kompanisë

Nuk te shfaqet Video-ja si duhet? Lutemi ta shkarkoni videon ne kompjuterin tuaj dhe ta luani prej aty.
  • Data e Videos: 21- Jan - 2011
  • Vendodhja e Videos: Ndermarrja e Xhakonta sh.a.,Lagja 14,Shkozet,Durres,Shqiperi